Töltés

Facebook Instagram Linkedin Youtube

Szolgáltatások

Cégünk fő tevékenysége a számítógépes 3Dimenziós modellek és látványtervek készítése. A minőségi, fotorealisztikus tervek nélkülözhetetlen kellékei a prezentációk bemutatásának, az ingatlan értékesítésnek és egyéb építészeti és belsőépítészeti tervezéseknek. Munkáinkal igyekszünk a legélethűbb hatást kelteni, hiszen egy beruházás során a vizuális megjelenés fogja az első benyomást adni az ügyfél számára.

3D modellezését, látványtervek és animációs videók készítését vállaljuk különféle termékek esetén is. Ez kiváló lehetőséget biztosít (például még nem létező) termékek bemutatására, akár szerelési / használati folyamatok animáción kresztüli prezentálására.

Amennyiben az előbb említett terméked szeretnéd kézenfoghatóvá tenni, úgy igénybe veheted 3D nyomtatási szolgáltatásunkat is. Különféle ötletek, prototípúsok, épület makettek kinyomtatását szintén vállaljuk.

Kül- és belsőépítészeti látványtervezés

A tervrajzok, és/vagy helyszíni felmérés alapján 3Dimenziós modellt hozunk létre. Saját és az Ön elképzeléseinek megfelelően testreszabjuk, majd fotorealisztikus látványterveket készítünk belőle. Belsőépítészeti és lakberendezési megbízások során a képek mellé teljes tervdokumentáció készül (falmódosítási rajz, bútor és burkolat táblázat, berendezési alaprajz stb.).

3D termékdesign és animáció

Termékek lemodellezése, textúrázása. Az ideális virtuális "stúdió" környezet kialakítása egy képhez, vagy akár összeszerelési / használati mechanizmus bemutatása animáció segítségével.

3D nyomtatott épület makett

Tervrajzok, munkaközi tervek alapján térbeli modellt hozunk létre, majd 3Dimenziós nyomtató segítségével színes, szétszedhető, méretarányos makettet készítünk belőle. Vállaljuk komplett belterek makettjének elkészítését is.

Építészeti látványterv
Termék látványterv
Termék animáció
3D nyomtatás