Belsőépítészeti tervdokumentáció tartalma

A belső terek kialakítása bonyolult folyamat, de olyan tervező iroda keresése, aki a legjobban megfelel álmaink otthonának megtervezésére, még nagyobb kihívást jelent.

Arra törekszünk, hogy olyan belső teret hozzunk létre, amely összhangban áll az ember egyedi karakterével, életmódjával és kívánságaival.

Az alábbiakban bemutatott információk segítenek megérteni működési elvünket, azokat a konkrét munkafázisokat, amelyekből a belsőépítészeti projekt áll, valamint azt, hogy pontosan mit is tartalmaz a munka befejeztével átadásra kerülő kiviteli tervdokumentáció.

Belsőépítészeti tervezés folyamata

Felmérés

Új építésű ingatlanok esetén az építész által készített koncepció rajzok, vagy már kész alaprajzok részletes tanulmányozása.
Átépítendő ingatlanok esetén a helyszín bejárása,  felmérése és befotózása

Konzultáció

Részletesen felmérjük az ügyfél igényeit.
Itt kerül átbeszélésre a családmodell, helyiségfunkciók, szokások, műszaki megkötések, árkategória meghatározások.
Az ügyfél elképzelései alapján pontosítjuk a stílusirányzatot.

Alaprajz szintü tervezés

A meglévő alaprajzból vagy a felméréskor készített rajzból kiindulva több féle alaprajz vázlatot készítünk.
Ezeket prezentáljuk az ügyfél felé és közösen átbeszéljük azokat.
A végleges alaprajz elkészültekor megkezdjük a munkát a 3D modeltérben.

3D modellezés

A tervezés ezen folyamatában lemodellezük az épületet, majd lépésről-lépésre felépítjük a komplex belső tereket, minden aporó részletre ügyelve.
Adott szakaszonként bemutatjuk a megtervezett helyiségeket az ügyfélnek (látványterv formájában), lehetőséget adva kissebb változtatásokra, mind modell szinten, mind színekben anyagokban.
A folyamat lezárárasként elkészítjük a fotórealisztikus látványterveket.

Műszaki tervek előkészítése

Ezen szakaszban elkészítjük a projekthez tartozó teljes műszaki dokumentációt: Berendezési alaprajz, Bontási és falazási terv, Burkolat kiosztási terv, Víz és csatorna kiállások helye, Álmennyezeti terv, Világítási terv (Lámpatest poziciók, típusok és kapcsolások), Dugalj terv, Falnézetek egyedi bútorok műszaki rajzaival, konszignációs táblázatok.

Belsőépítészeti tervdokumentáció elkészítése

A legutolsó folyamat során a korábban elkészűlt magas minőségű látványterveink, valamint a részletes, minden szakágra kiterjedő műszaki dokumentációink összekapcsolásával elkészítjük a kiviteli tervdokumentációt, .pdf formátumban az ügyfél részére bocsájtjuk.

Árak

12.000,- HUF/m2 -TőL

Árak

12.000,- HUF/m -TőL